Women in Consulting

13.00 h - 19.30 h

Amstelveenseweg 500, Amsterdam 1081KL , Netherlands

MAR

05

Wil jij ervaren hoe het is om te werken bij ’s werelds meest vooraanstaande strategie consultant in pricing, marketing en sales? Neem dan deel aan het Simon-Kucher Women in Consulting event op donderdag 5 maart 2020.

Tijdens dit evenement – specfiek gericht op vrouwen – krijg je inzicht in het dagelijks leven van een internationale strategie consultant. Wat voor projecten werken wij aan? Hoe ziet een typische dag eruit? Hoe is het om te werken voor een snel-groeiende internationale consultant? Hoe combineer je deze dynamische, uitdagende werkomgeving met een goede work-life balance? 

Ook word je uitgedaagd om jouw analytische vermogen en gestructureerd en logisch nadenken in te zetten tijdens een interactieve case. Aan het eind van de middag nodigen we je uit op de borrel met onze consultants en partners. De ideale kans om in een iets informerele setting kennis te maken met het kantoor.

Ben je enthousiast geworden en wil jij graag zien hoe het er bij Simon-Kucher & Partners aan toe gaat? Inschrijven kan via de volgende link: 
https://events.simon-kucher.com/emc00/register.aspx?OrgCode=10&EvtID=6868&AppCode=REG&CC=119111804611
Je inschrijving bevat je CV, een motivatiebrief en je cijferlijsten. De inschrijving sluit op 24 februari 2020. Uiterlijk 27 februari laten we je weten of je bent geselecteerd. Het Women in Consulting event wordt gehouden op ons kantoor aan de Amstelveenseweg 500 in Amsterdam.  

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met onze Recruitment & HR Coordinator via tess.jurjus@simon-kucher.com.

banner